За нас

За нас

Добре дошли в нашия онлайн магазин, за логически игри и пъзели!

Ние сме Ралица и Александър, младо семейство експериментатори. Имамe много интереси и извличамe най-полезното от всички тях. Влюбени сме в изкуството, независимо от формата и начинът, по който го откриваме. Нашият малък семеен бизнес е изграден върху основата на споделените ни мигове заедно. Вярваме в силата на пъзелите да сближават хората, да насърчават връзките помежду им и да създават трайни спомени. Когато пазарувате от нас, Вие не купувате просто продукт, а създавате емоция и каните усмивката в дома си! Независимо дали търсите забавна игра за подарък на близък човек или колега, или пък просто желаете да тествате логическото си мислене, нашите пъзели ще отговорят на очакванията Ви! Те са не само забавни, но и полезни за нашето креативно и психическо здраве. Провокират ни да мислим пространствено, креативно и извън видимата рамка. 

Ние Ви гарантираме, че всеки наш продукт е изработен от висококачествен материал, с любов и внимание към детайла. Всяко едно парченце е минало през ръцете ни, за да достигне до Вас в крайния му вид. Смело твърдим, че именно  вниманието към малкия детайл е това, което ни отличава от всички останали на пазара.  

Пазарувайки от нас, Вие ни помагате да продължим напред и да станем още по-добри в това, което правим и обичаме. Благодарим Ви за подкрепата!