Логически пъзел №6 - "Невъзможен" - 10/10

  • Марка: AlexilaR
  • Кат. номер: 0731851690453

На пръв поглед всичко изглежда прекалено лесно, но реалността ще ви изненада с една доста сложна загадка за решаване. Вашата цел е да подредите всичките парчета в рамката. Задача, която изглежда измамно проста, но ще изиска целия ви потенциал за решаване на пъзели.

Освободете силата на вашия интелект с логическите пъзели от AlexilaR! Създадени за възрастни, деца и всеки, който обича предизвикателствата и главоблъсканиците. Тези пъзели са прекрасен тест за остроумие, търпение и проверка на вашето нестандартно мислене.

Защо AlexilaR?

  • Оригинален подарък, който се откроява. Логическите пъзели AlexilaR са отличен избор за тези, които ценят умствените предизвикателства.
  • Гарантирано забавление за вечери на семейни игри, релаксираща соло игра или като предизвикателство за състезание с приятели.
  • Компактен и удобен, лесен за съхранение с прозрачен магнитен капак.

Логически пъзел №6 - "Невъзможен" е истински тест за вашите умения и способности за решаване на пъзели. С оценка на трудност 10 от 10, ще ангажира дори най-опитните решаващи за 1 час - 1 час и 30 минути. За всички останали, само вашето търпение ще покаже, колко време е необходимо да намерите решението. Прегърнете предизвикателството и добавете нотка изтънченост към колекцията си от пъзели с AlexilaR — където простотата среща сложността.

*Времето, необходимо за решаване на логически пъзели AlexilaR, може да варира значително, в зависимост от опита на индивида с пъзели и уменията му за решаване на проблеми. Решаването на предизвикателни пъзели може да отнеме от няколко минути до няколко часа. За пъзел с умерена трудност, човек може да отдели от 15 минути до час. Въпреки това, пъзелите AlexilaR, потенциално може да отнемат доста повече време, особено ако това е първата среща на решаващия с пъзела. Всичко е свързано с радостта от предизвикателството и удовлетворението от намирането на решението, независимо колко време отнема.

**Възможно е частите на пъзела, който ще получите да бъдат с различен цвят от показаните на снимките.

35,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Трудност на пъзела
10/10
Части на пъзела
9
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!