Логически пъзел №8 - "Тетрис 2" - 6/10

  • Марка: AlexilaR
  • Кат. номер: 0731851690477

На пръв поглед всичко изглежда прекалено лесно, но реалността ще ви изненада с една доста сложна загадка за решаване. Вашата цел е да подредите всичките парчета в рамката. Задача, която изглежда измамно проста, но ще изиска целия ви потенциал за решаване на пъзели.

Освободете силата на вашия интелект с логическите пъзели от AlexilaR! Създадени за възрастни, деца и всеки, който обича предизвикателствата и главоблъсканиците. Тези пъзели са прекрасен тест за остроумие, търпение и проверка на вашето нестандартно мислене.

Защо AlexilaR?

  • Оригинален подарък, който се откроява. Логическите пъзели AlexilaR са отличен избор за тези, които ценят умствените предизвикателства.
  • Гарантирано забавление за вечери на семейни игри, релаксираща соло игра или като предизвикателство за състезание с приятели.
  • Компактен и удобен, лесен за съхранение с прозрачен магнитен капак.

Логически пъзел №8 - "Тетрис 2" е приятен тест за да проверка на вашите умения и способности за решаване на пъзели. С оценка на трудност 6 от 10, ще ангажира средно-опитните решаващи за около 30 минути. Това е един добър пъзел и за начинаещите, с който да натрупат опит и увереност в решаването на пъзели. Прегърнете предизвикателството и добавете нотка изтънченост към колекцията си от пъзели с AlexilaR — където простотата среща сложността.

*Времето, необходимо за решаване на логически пъзели AlexilaR, може да варира значително, в зависимост от опита на индивида с пъзели и уменията му за решаване на проблеми. Решаването на предизвикателни пъзели може да отнеме от няколко минути до няколко часа. За пъзел с умерена трудност, човек може да отдели от 15 минути до час. Въпреки това, пъзелите AlexilaR, потенциално може да отнемат доста повече време, особено ако това е първата среща на решаващия с пъзела. Всичко е свързано с радостта от предизвикателството и удовлетворението от намирането на решението, независимо колко време отнема.

**Възможно е частите на пъзела, който ще получите да бъдат с различен цвят от показаните на снимките.

30,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 30,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Трудност на пъзела
6/10
Части на пъзела
4
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!