• Начало »
 • Условия за доставка и начини на плащане

Условия за доставка и начини на плащане

Условия за доставка:

 1. След като направите своята поръчка в www.alexilar.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от вас имейл.
 2. Доставката на поръчана стока се извършва в делнични дни: от 9:00 до 17:30 часа и в Събота: от 9:00 до 14:30 часа.(доставки не се извършват в неделя и на официални празници).
 3. Всички поръчки постъпили на сайта до 15:00 часа, се обработват в рамките на работният ден, Постъпили поръчки след този час, се обработват и пътуват на следващият работен ден.
 4. Срокът за доставка е до 72 часа от финализиране на поръчката (зависи от натовареността на куриерската компания).
 5. Нашият магазин използва за извършване на доставки услугите на куриерска фирма ЕКОНТ.
 6. Доставката се извършва до посочения от Потребителя адрес или до офис на куриерска фирма ЕКОНТ в съответния град.
 7. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача, застрахователната премия се изплаща на Продавача.
 8. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма ЕКОНТ, така че да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
 9. Цената за доставка се определя спрямо тарифата на куриера. За поръчки на стойност над 50 лв. с вкл. ДДС, доставката до офис на ЕКОНТ е безплатна!

 

Начин на плащане:

 

 1. Чрез наложен платеж - плащане на куриера, при получаване на стоката.
 2. Онлайн с дебитна или кредитна карта при финализиране на поръчката.