Често задавани въпроси (FAQ)

КАКВО ДА НАПРАВЯ ,АКО НЕ МОГА ДА ВЛЯЗА В ПРОФИЛА СИ?
  1. Една от най-честите причини за това е погрешно въведено потребителско име (имейл адрес) или парола за профила ви в магазина. Моля, опитайте отново да въведете вашето потребителско име и парола.
  2. Ако сте забравили паролата си - моля, кликнете върху "Забравена на парола". На предоставения при регистрацията имейл адрес ще бъде изпратена нова, случайно генерирана парола.
  3. Ако все още не сте успели да влезете в системата - моля, свържете се с нас, ще се радваме да ви помогнем.
КАК ДА СЪЗДАМ ПРОФИЛ?

Можете да създадете профил по два начина:

  1. Кликнете върху опцията "Вход за клиенти" от главното меню в горния край на страницата. Ще бъдете прехвърлени на следващата страница, където изберете "Регистрирай се" и следвайте стъпките.
  2. Можете също така да създадете профил, докато пазарувате. След като направите първата си поръчка ще получите email за потвърждаване на акаунт, натиснете върху линка за потвърждение и следвайте стъпките.
КАК ДА ПЛАТЯ ПОРЪЧАНИТЕ ОТ МЕН ПРОДУКТИ?

В момента е активно само плащането с наложен платеж, което се осъществява на място при получаване на пратката и се заплаща на куриера.

С КОИ КУРИЕРСКИ ФИРМИ СЕ ИЗВЪРШВАТ ДОСТАВКИТЕ?

Всички наши доставки в България се извършват с куриерска фирма ЕКОНТ.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА?

- Разходите за доставка се определят, съгласно тарифата на куриерската фирма. 

- За поръчки на 50лв., доставката до офис на ЕКОНТ е безплатна.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ДОСТАВКАТА?

Доставката в България отнема обикновено 1-3 работни дни (в зависимост от населеното място). За градовете - обикновено 1-2 работни дни, за селата - обикновено 2-3 работни дни.

МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ?

Предоставяме Ви възможността да върнете покупката в рамките на 14 календарни дни в състоянието, в което е получена - придружена с оригиналната опаковка и всички етикети и документи, с които е доставена. Цената за доставка за върната стока е за сметка на клиента. Прочетете повече в нашите Общи условия.

ДРУГИ ВЪПРОСИ

За други въпроси и мнения, молим да използвате формата за обратна връзка в категория КОНТАКТИ, както и посочените там телефони.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас